11. Mire való a linkek automatikus átkattintás követése?

Ezt a funkciót azért fejlesztettük ki, hogy a ListaMester követni tudja, ki kattintott rá a levelekbe beszúrt linkekre.

Ha ezt a funkciót bekapcsolod, akkor a levélben levő linkeket átalakítjuk kissé. A link szövege nem változik, csak a hivatkozási URL, de az is csak egy átirányítás lesz.

Ez tulajdonképpen a tartalmi oldalnak egy gyorsított, egyszerűsített változata. Egyszerűsített, ugyanis a tartalmi oldalakkal ellentétben itt nem lehet beállítani átkattintáskori eseményeket.
Gyorsított, mert így nem kell dolgozni a tartalmi oldalak létrehozásával, ha mindössze csak annyi a cél, hogy lássuk, volt-e kattintás.

Ez a funkció úgy működik, hogy az emailben levő linkeket lecseréljük egy olyan linkekre, amik a ListaMester szerverére mutatnak, és paraméterként beléjük van kódolva az olvasó azonosítója. Ha így megy ki a levél, és rákattint az olvasó, akkor egy speciális ListaMester oldalon landol, ami regisztrálja az átkattintást, és egyből észrevétlenül tovább is küldi az olvasót az eredeti oldalra (aki igazából észre sem veszi, hogy másik szerveren járt).

Beállítása:

Miután a leveledben megszerkesztetted az összes linket, tégy egy pipát a Linkek automatikus átkattintás követése funkció elé!

A rendszer felsorolja a levél szerkesztő ablak alatt a linkeket, amiknek az átkattintását követni fogja. (A levél szövegében lévő linkek, amiknek az átkattintását követjük:)
Ne felejtsd el menteni a beállításokat!

levelek24

Az átkattintási eredményeket a Statisztikák – Átkattintási statisztikák menüpont alatt lehet nyomon követni. (Itt ki kell választani a Csoportot, a kiküldött emailt és a Lássuk gombra kattintani.)

levelek25

A rendszer kiírja: ki, milyen email címen, melyik linkre, hányszor kattintott és mikor volt az utolsó kattintás ideje.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizennyolc − tíz =