13. Hol mindenhol tudod használni a létrehozott kiválasztó szűrőket?

Példák a teljesség igénye nélkül:

kivalasztoszuro86

kivalasztoszuro87

kivalasztoszuro854 hozzászólás a(z) “13. Hol mindenhol tudod használni a létrehozott kiválasztó szűrőket?” bejegyzéshez

 1. Andrea szerint:

  Létre tudok-e hozni olyan szűrőt, amivel egy levélbe illesztett tartalmi oldalra történő kattintással a címzett automatikusan átkerül egy másik listára?

  Köszönöm!

  • lmdoc szerint:

   Kedves Andrea,
   Ha azt szeretnéd, hogy aki a levélben kattint egy linkre, az automatikusan bekerüljön egy bizonyos csoportba (átkerüljön egy másik listára), akkor azt jól írod, egy tartalmi oldallal kell megoldanod. Szűrő nem kell hozzá. A tartalmi oldal lehetőségeiről, beállításairól a Tartalmi oldal nevű kártya alatt találsz segítséget, az egyik kérdés pont azzal foglalkozik, hogy mit kell beállítani, ha azt szeretnénk, hogy kattintással más csoportba kerüljön be az olvasó.

 2. Tóth Csaba szerint:

  Azt hogyan lehet megoldani, ha egy feliratkozó, a Hírlevélsorozat hatására – a Hírlevél áll 12 darabból – vásárol, vagy ajánlatot kér, ne kapja a sorozat következő leveleit, hisz a kitűzött cél teljesül.

  Valaki vásárol már a 3-dik levél után, bár az akcióból még van egy hét, így számára bosszantó lehet, hogy még mindig jönnek a levelek, amiben vásárlásra buzdítják, mikor az már megtörtént.

  A rendelést is Listamesteres űrlappal csináljuk, így lesz egy olyan csoport a Vásárlóké, ahol ő már szerepel.

  Így azt szeretnénk beállítani a Hírlevél sorozatnál, hogy ha az egyik Feliratkozó csoport tag átkerül a Vásárló csoportba, onnantól kezdve ne kapja a Hírlevél sorozat következő leveleit.

  Ez hogyan oldható meg?

  Előre is köszönöm a választ!

  • Listamester szerint:

   Kedves Csaba,

   A megoldás a kérdésre:
   Ha vásárol, akkor bekerül egy pl. “vásárolt” csoportba.
   Készíteni kell egy szűrőt az eredeti csoportra (amiben megy a sorozat), ami azt nézi meg, hogy XY nem tagja a “vásárolt” csoportnak.
   Ezt a szűrőt kell rátenni a sorozatban pl. a 3. levéltől kezdve. Így ez azt fogja eredményezni, hogy kiküldéskor a rendszer ellenőrzi, hogy a címzett nem tagja-e a “vásárolt” csoportnak. Ha ez teljesül, azaz nem tagja, akkor kimegy neki a levél. Ha már tagja a “vásárolt” csoportnak, akkor meg a program elveti a levelet.
   Ami fontos, hogy ez a funkció a sorozatnál NE legyen bepipálva: Szűrő azonnali alkalmazása feliratkozáskor. Mert itt most menet közben – viselkedés alapon – értékel a rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


egy × 3 =