2. Itt tudod megnézni, hogy egy konkrét email cím, mely csoportokban (mely listáidon) szerepel

Nagyon könnyen rákereshetsz egy konkrét feliratkozóra az email címe alapján:

Bal főmenü – Csoporttagok – Csoporttagok megnézése/ szerkesztése/ keresése

csoporttagok01

„Tag keresése email cím alapján az összes csoportban (* is használható):” felirat alatt találod a szövegdobozt, ahova be kell írnod azt az email címet, amire szeretnél rákeresni. Email cím:

Miután beírtad, kattints a keress gombra!

Ha nem tudod a teljes email címet, vagy pl. egy bizonyos céges email címről feliratkozottakat keresel, használd a „*” karaktert!

pl. balogh*@gmail.com

Ekkor minden olyan gmail-es címet kikeres Neked a rendszer, melynek az előtagjában „baloghvalami” szerepel.

Vagy pl. *@cegneve.hu

Így minden olyan feliratkozót megtalálsz, aki a cégneve céges email címéről iratkozott fel.

csoporttagok02

A rendszer kiírja az összes csoportot, ahol előfordul a keresett cím és azt is, hogy mikor iratkozott oda fel az illető. A(z) xy email cím előfordulásai:

Továbbá egy külön táblázatban megmutatja, ha az illető korábban leiratkozott, vagy Te törölted valamelyik csoportból. Leiratkozások és törlések:

Email cím, név, eltávolítás oka, eltávolítás dátuma, Csoport.

FONTOS! Más adat nem marad meg a leiratkozott vagy törölt tagról. Ez az adat is csak azért, hogy ha egy következő alkalommal külső táblázatból viszel fel feliratkozókat egy listádra (egy csoportodba) és véletlenül benne maradt ebben a táblázatban a korábban már ebből a csoportból leiratkozott tag mail címe, akkor a rendszer figyelmeztetni tudjon Téged erre, hogy biztosan szeretnéd-e ezt a tagot újra felvenni.

csoporttagok03

Ha részletesebb adatokra vagy kíváncsi a csoporttagról, vagy szerkeszteni szeretnéd az adatait egy konkrét csoportban, akkor egy pipával válaszd ki a táblázatban – attól függően, hogy melyik sorban jelölöd be, abban a csoportban mutatja meg a rendszer a tag részletes adatlapját – majd kattints az Az adatok megnézése vagy szerkesztése linkre!

Az egyéni adatlap szerkesztéséről több információt ITT TALÁLSZ.

csoporttagok04Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kilenc − 3 =