Hírlevélsorozatok manipulálása a csoporton vagy egyes tagokon – inaktiválás, újra aktiválás, reaktiválás, stb. Melyik mire való?

Ahogy korábban is írtuk, ha lehetséges, a hírlevélsorozatot előre készítsd el és aktiválása után már csak a statisztikák figyelésével kell foglalkoznod. Ám ha szükséges, bármelyik sorozatot tudod „menet közben” is szerkeszteni, változtatni a beállításain, módosítani a kiküldési szabályait.

Miután egy adott csoport tagjai közül kiválasztottad, hogy ki(k)nek szeretnéd módosítani a sorozatot, (Bal főmenü – Csoportjaim – válaszd ki az adott csoportot – Kattints a tagok listája gombra! Előtted lesz a csoportba eddig feliratkozottak listája. Pipálással válaszd ki, ki(k)nek szeretnéd módosítani a hírlevélsorozat beállításait/ vagy válassz ki mindenkit!) kattints a Hírlevélsorozattal kapcsolatos műveletek feliratra!

hirlevelsor12

Kattintás után megjelenik a Hírlevélsorozatok manipulálása a kiválasztott tagokon oldal.Ezen az oldalon is elhelyeztünk egy útmutatót, kattintás után külön ablakban nyílik meg: Tudnivalók a hírlevélsorozat működéséről

hirlevelsor19

Ha mégsem szeretnél az oldalon állítani semmit, kattints a Mégse gombra! A rendszer ismét a csoport tagjainak a listáját fogja mutatni neked.

Amit módosítani tudsz a Hírlevélsorozatok manipulálása a kiválasztott tagokon oldalon:Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizenhét − kettő =