Hogyan tudod a reszponzív levélvarázslót előfizetni?

A reszponzív levélvarázsló először októberben vált elérhetővé az előfizetőinknek, majd novemberben az ingyenes csomagban lévő ügyfeleinknek is.

A reszponzív levélvarázslót a Levelek – új email létrehozása menüpontban tudod aktiválni. Az aktiválás egy hónapra szól. A levélvarázsló összes funkciója kipróbálható ezalatt a próbaidőszak alatt is. Az így megszerkesztett leveleket természetesen élesben is ki lehet küldeni, biztos lehetsz benne, hogy minden eszközön jól fog megjelenni.

Ha lejárt az egyhónapos próbaidőszak, a Főmenü – Előfizetés menüpontban tudod megrendelni a levélvarázslót.

Ebben a menüpontban látod a jelenlegi csomagodat az adatokkal, a csomag előfizetésének lejártát, tagok összlétszámát. A Kiegészítő szolgáltatások felirat alatt találod a Reszponzív email szerkesztő előfizetése linket.  Kattints erre a linkre!

levélvarázsló előfizetése a ListaMesterben - 1. lépés

A Reszponzív email szerkesztő megrendelése oldalra jutsz. Az éves előfizetési díja: 12.700,- Ft (10.000,- Ft + áfa)

FONTOS: Az elszámolási időszakot a meglévő ListaMesteres előfizetői csomagodhoz igazítjuk. Pl. ha az előfizetői csomagod 2016 augusztus 22.-én fog lejárni, akkor a ma (2015 november 23.) megrendelt reszponzív email szerkesztőért nem fogsz teljes összeget fizetni, hanem csak a 9 hónapnyi használatáért kiszámolt összeget. A 12.700,- Ft 12 hónapra érvényes, 9 hónapért csak 9525,- Ft-t fizetsz.

A Reszponzív email szerkesztő megrendelése oldalon kiírjuk ezt a fizetendő összeget és választhatsz, hogy bankkártyával vagy átutalással szeretnél fizetni. Innentől kezdve ugyanúgy kell eljárnod, mint a ListaMesteres előfizetői csomagok kifizetésénél, bármelyik fizetési módot is választod.

Az előfizetés megrendeléséről levelet is küldünk a kifizetéshez szükséges adatokkal.

Bankkártyás fizetés esetén a fizetés után azonnal aktiválódik a levélvarázsló, átutalásnál a pénz beérkezése után néhány órával aktiváljuk.

Majd ha lejár az előfizetői csomagod és újra hosszabbítasz, akkor a levélvarázsló is már egy egész évre kerül meghosszabbításra, (ha választod) és akkor már a teljes összeget, a 12.700,- Ft-t fogod fizetni.

 

 

 Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kettő × 4 =