Megváltozik a hagyományos levélszerkesztőnk felülete

Eljárt az idő a régi levélszerkesztő felett. Ideje volt egy kicsit leporolni és igazítani a modern igényekhez.

Alapvetően nem változnak meg a funkciók, amit kínálni fog, csak bekerült néhány új lehetőség. Megváltozik a felülete, egy kicsit az elrendezése is, letisztultabb dizájnt kap.

Ilyen volt:

Korábbi felülete a levélszerkesztőnek a ListaMesterben

Korábbi felülete a levélszerkesztőnek a ListaMesterben

Ilyet lett:

Új felülete a levélszerkesztőnek a ListaMesterben

Új felülete a levélszerkesztőnek a ListaMesterben

Mindent meg lehet benne oldani, mint az előzőben, de kibővült néhány új lehetőséggel:

Mutatjuk:

Új elemek a levélszerkesztőben a ListaMesterben

Új elemek a levélszerkesztőben a ListaMesterben

Megjegyzés: A média beillesztésnél számításba kell venni, hogy a legtöbb levelező program még nem támogatja a videót a hírlevélben. Le kell tesztelni.

Kikerült a szerkesztősávból: a Beszúrás szövegként és a Beszúrás Wordből lehetőség. Viszont alapvetően sosem javasoltuk a Wordből való beszúrását a szövegnek, mert lehettek olyan formázások a Wordben, amit ez a levélszerkesztő nem támogatott. Ha Wordben is írtad meg a szöveget, egy sima jegyzettömbbe másold át! Ettől minden formázás eltűnik. Az ilyen “nyers” szöveget másold be a levélszerkesztőbe, majd formázd meg ott, ahogy szeretnéd!

Módosult: A hivatkozás beillesztésénél az alapbeállítás az új ablakban való megnyitás. Azaz a Cél: Új ablak lehetőség van alapból beállítva, amikor linket teszel egy szövegrész alá.

Hivatkozás beillesztése a levélbe a ListaMesterben

Hivatkozás beillesztése a levélbe a ListaMesterben

Próbáld ki te is holnap reggel!

Ha nem túl régen léptél be, akkor előfordulhat, hogy egy html kód halmazt fogsz látni a leveled helyén. Don’t panic! A böngésződ elmentette lokálisan a régi kódokat, amiket az új kódok fejbe vágtak.
Megoldás: Ha nem töltődik be a szerkesztő, akkor kell egy Shift + reload az oldalra. Ettől észhez tér, és az új kódokat fogja beolvasni.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kilenc − 5 =