Mi az előfizetés/csomagváltás menete, ha átutalással szeretnél fizetni?

Főmenü – Előfizetés

Válaszd ki a Neked megfelelő előfizetői csomagot! A kívánt csomagra kattintva megjelennek a csomag paraméterei, ill. a megrendelés menetének a leírása is. Ugyanitt tudsz kiegészítő szolgáltatást is választani, pl. reszponzív levélvarázslót. A kiválasztáshoz egy pipát kell tenned a reszponzív email szerkesztő kiírás előtti négyzetbe, ekkor ennek az éves díját is hozzászámolja az előfizetői csomag díjához a rendszer.

pl. a sárga öves csomag esetén:

elofizetes03

Itt a megrendelés menete is:

elofizetes04

 

Ha átutalással szeretnél fizetni, kattints a „Fizetés átutalással” gombra!

A weboldal ezután elkéri a számlázási adatokat és kiírja a napra pontosan kiszámolt fizetendő összeget (ami tartalmazza az esetleges elmaradásokat, csomag váltási különbözetet vagy jóváírást is). Ez az összeg bruttó ár, ténylegesen ennyit fogsz fizetni.

elofizetes05

A „Megrendelem” gombra kattintva készen vagy és a rendszer nyugtázza a megrendelésed: kiírja a számlaszámot, ahova utalnod kell az előfizetésed díját, ismételten megjeleníti a számla végösszegét. 

elofizetes06

Ezt e-mailben is meg fogod kapni, arra az e-mail címre, amivel belépsz a rendszerbe.

Erre ügyelj:
Az e-mail címedet (amivel regisztráltál a rendszerbe) ne felejtsd el beírni az utalás közlemény rovatába, hogy azonosítani tudjuk a befizetést!

A pénz beérkezte után a szolgáltatás éves díjáról szóló számlát küldjük e-mailben (csatoljuk pdf-ben), ami kinyomtatva aláírás nélkül is érvényes adóügyi bizonylat. A pénz beérkeztével 1 munkanapon belül élesítjük az előfizetést. A számla az Előfizetés menüpontban is megtalálható lesz, onnan is bármikor letöltheted.2 hozzászólás a(z) “Mi az előfizetés/csomagváltás menete, ha átutalással szeretnél fizetni?” bejegyzéshez

 1. Kata szerint:

  Kedves Listamester!
  Előfizetéssel év közben is válthatok csomagot?
  Köszönöm,
  BUÉK

  • lmdoc szerint:

   Kedves Kata,
   BÚÉK!
   Bármikor lehet csomagot váltani. Ha még nem járt le az előfizetésed, akkor a hátralévő időszakra vonatkozó díjat levonjuk az új előfizetésed árából, tehát ennyivel kevesebbet fogsz fizetni, mint a nagyobb csomag egyéves díja. Gratulálunk a csomagkinövéshez! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


négy × 5 =