Mi az előfizetés/csomagváltás menete, ha bankkártyával szeretnél fizetni?

A ListaMester a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja a felhasználóknak.

Az elfogadott kártyák típusai: A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyái, ill. egyes VISA Electron kártyák. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electron típusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.

Minden kérdésedre az internetes kártyás fizetésről ITT TALÁLSZ információt. 

Az előfizetés menete:

Főmenü – Előfizetés

Válaszd ki a Neked megfelelő előfizetői csomagot! A kívánt csomagra kattintva megjelennek a csomag paraméterei, ill. a megrendelés menetének a leírása is. Ugyanitt tudsz kiegészítő szolgáltatást is választani, pl. reszponzív levélvarázslót. A kiválasztáshoz egy pipát kell tenned a reszponzív email szerkesztő kiírás előtti négyzetbe, ekkor ennek az éves díját is hozzászámolja az előfizetői csomag díjához a rendszer.

pl. a sárga öves csomag esetén:

elofizetes03

Itt a megrendelés menete is:

elofizetes04

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, kattints a „Bankkártyás fizetés” gombra!

A Bankkártyás fizetés a CIB Banknál oldalunkra jutsz. Itt megtalálod az eladó adatait, a kiválasztott összeget, valamint a számlázási adataidat.

Ha a „Vásárlói tájékoztató” linkre kattintasz, a CIB bank vásárlói tájékoztatóját olvashatod a kártyás fizetésről.

elofizetes07

Ellenőrzés után kattints az “Ugrás a bank oldalára” gombra!

Ezek után már a bank navigál tovább, hogy mi a teendőd. Ha bármi miatt meghiúsul a tranzakció, pl. mert túllépted az időkeretet, arról levélben is értesítünk.

A bankkártyás fizetés után a szolgáltatás éves díjáról szóló számlát küldjük e-mailben (csatoljuk pdf-ben), ami kinyomtatva aláírás nélkül is érvényes adóügyi bizonylat. A számla az Előfizetés menüpontban is megtalálható lesz, onnan is bármikor letöltheted.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


egy − egy =