Tartalmi oldal beszúrása levélbe

Ha megírtad a tartalmi oldalad, esetleg beállítottad a lejártát, a lejárta után megjelenő szöveget, beállítottad, hogy milyen események történjenek kattintáskor, akkor már csak el kell helyezned ennek a tartalmi oldalnak a linkjét a hírleveledben.

Így járj el:

Főmenü – Levelek

Válaszd ki a levelet, amelybe be szeretnéd szúrni a tartalmi oldalas linket (pipa a levél előtt, majd kattintás a szerkesztésre), vagy írj egy új levelet (új email létrehozása)!

A hagyományos levélszerkesztőben:

A Változók, linkek illesztése a szöveg végére ablakban Tartalmi oldalra mutató link szövegbe illesztése szövegdobozból válaszd ki azt a tartalmi oldalt, amelyiket szeretnéd beilleszteni majd kattints a beillesztés gombra!

 

A beillesztés itt is mindig a levél végére történik, de azt a szerkesztőben át tudod mozgatni bárhová. (egyszerűen: Ctrl+X és Ctrl+V) A link szövegének (IDE KATTINTS!) az átírását picit óvatosan kell csinálni, mert könnyen törölheted az egészet. Ne töröld ki a link szövegét rögtön az elején (mert akkor eltűnik a link), hanem kattints bele és írd bele az új szöveget, utána töröld (két oldalt) az alapértelmezett szöveget!

Végül: Mentés és kilépés gombra kattints!

A reszponzív levélvarázslóban:

A Beszúrás a szövegbe gombra kattints! Legördül egy kis ablak. Itt a Tartalmi oldalra mutató link szövegbe illesztése lehetőségnél válaszd ki azt a tartalmi oldalt a legördülő menüből, amelyiket szeretnéd beilleszteni,majd kattints a beillesztés gombra! Még egy kattintás a Beszúrás a szövegbe gombon, és a kis ablak eltűnik. A tartalmi oldal linkje oda kerül be a levélbe, ahol hagytad a kurzort a szövegben.

Végül: Mentés és kilépés gombra kattints!

Ne felejtsd el éles kiküldés előtt tesztelni! Küld ki magadnak a levelet az E-mail küldés – Teszt e-mail küldése menüpontban. Írd be a teszt e-mail címedet, válaszd ki a levelet, ÉS válaszd ki azt a csoportot is, amiben benne van a tesztelős e-mail címed! (ha nem megfelelő csoport van kiválasztva tesztelésnél, akkor a rendszer nem találja az e-mail címedet, tehát nem fogja tudni, hogy melyik csoportból kell átmásolni a címed egy másikba – ha ilyen funkciót is megadtál a tartalmi oldalas linknek)

 Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


tizenegy + 7 =